[Vídeo][La Ciutat] Pia Gras (Ass Catalana de Dones Directives i Empresàries): “Per ser empresària d’èxit cal ajudar a altres dones a que també tinguin èxit”

Guiar i acompanyar a d’altres dones a tenir èxit quan emprenen, aquesta és la fórmula que ens porta aquesta empresària d’èxit, Pia Gras, de l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries i una de les impulsores del programa “Dones pel futur” que enguany comença la tercera edició a Calella. Gras ha visitat el programa La Ciutat per parlar-nos d’empoderament en femení i ha donat consells per emprendre.

Pia Gras parla a parts iguals dels estudis de mercat necessaris per saber si el teu projecte pot tirar endavant com de la passió necessària per sortir a vendre’t i aconseguir clients. Els dos o tres primers clients són els més difícils, però passat aquest escull, cal seguir endavant.
El primer pas, afirma, és empoderar-se i confiar en tu mateixa, en el que vols fer i transmetre aquesta passió.
Des de l’Associació Catalana de Dones Directives i Empresàries es dóna tot el suport, de forma conjunta amb els ajuntaments, per ajudar a aquestes dones a emprendre. Moltes d’elles, d’entre 50 i 60 anys, que viuen situacions complicades i primer han de fer tot un treball interior per millor d’autoestima i tirar endavant.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat