[Vídeo][La Ciutat] Josep Grima (Plataforma Afectats 1 d’Octubre): “No volem venjança, exigim justícia”


És una de les persones agredides davant de l’ Hotel Vila l’ 1 d’Octubre. Josep Grima, portaveu de la Plataforma d’Afectats de l’1 d’Octubre que ha visitat aquest matí el programa La Ciutat de Ràdio Calella TV i ha explicat que en les pròximes setmanes els integrants de la plataforma faran pública l’estratègia que emprendran per denunciar la les agressions patides l’1 d’octubre i exigir que es reparin els seus drets vulnerats. Grima diu que sap que tot plegat pot sortir malament però que se sent fort perquè defensa la veritat.

La denúncia la presentaran conjuntament mb la resta de plataformes i associacions amb qui recentment s’han unit per treballar de forma coordinada en aquesta direcció. Es plantegem denunciar als qui consideren com a responsables de les agressions que la població civil va rebre durant la jornada del referèndum.
Segons Grima ara és el moment de “passar a l’acció” després del sobreseïment del cas sense judici on hagin pogut aportar les proves i les imatges on es demostra l’agressió de la que va ser objecte per part de guàrdies civils de paisà.
Grima és una de les 14 persones ferides aquella nit a Calella. Avui s’ha refermat novament, no dubtaria a tornar a fer el mateix que aquell 1 d’octubre perquè calia i té la consciència neta.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *