[Vídeo][La Ciutat] Xavier Amor: “Amb els deures que fan els ajuntaments, l’Estat pretén aprovar l’examen a Europa”

Xavier Amor, Alcalde de Pineda i President de la Federació de Municipis ha parlat avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella Televisió. Amor diu que l’Estat aprofita la bona gestió dels ajuntaments per portar a Europa uns comptes que passin l’examen. Tot i això, a finals de febrer, es va arribar a un principi d’acord amb el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per tal que els municipis puguin reinvertir el superàvit que generen.

Amb Amor hem fet un repàs als principals temes d’actualitat a Catalunya i a Pineda. Sobre el conflicte entre el Govern espanyol i el Govern Català, l’alcalde de Pineda es mostra convençut que amb un Govern de Pedro Sánchez a Madrid es podria encetar un procés de diàleg.

L’alcalde de Pineda ha abordat també qüestions com la situació dels veïns de Can Carreres entre Calella i Pineda, el Passeig Marítim o els noms dels artistes que vindran a actuar a l’Arts d’Estiu. Hi hem insistit molt per saber si vindrà o no Pablo Alborán… Mireu l’entrevista i a veure què en penseu…


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat