VOX es presenta a Calella sense un programa que concreti cap acció


El partit vol desplegar les seves polítiques a la nostra ciutat, que parteixen de l’eslògan ”Cuida lo Tuyo’, on explica que hi ha un llarg nombre d’accions. L’alcaldable de VOX no n’ha concretat cap pel que fa a Calella. Yoheriver Fermín explica que no en pot plantejar cap perquè no sap amb els diners que podrà comptar. Que això només ho sabrà quan entri a l’Ajuntament de Calella.

Al que sí que s’ha referit és a les agressions verbals que diu ha patit des que va anunciar que era el candidat del partit, pel color de la seva pell i pel seu origen. Fermín diu que la seva intenció no és fer la vida impossible a ningú sinó buscar solucions per Calella.

Estava molt enamorat de Calella fins que m’he trobat amb comentaris racistes. Suposadament, jo estic a un partit racista i no sé si donar gràcies per ser-hi perquè si estigués a un altre partit que no es cataloga com a racista, no sé què seria de mi. M’haurien penjat. Pels comentaris que tinc a les xarxes socials que he denunciat internacionalment. Ho diré amb noms i cognoms a un mitjà internacional.

En clau turística aposta per agermanar la nostra ciutat amb pobles llatinoamericans per desestacionalitzar la temporada. Defensa que aquest agermanament farà que aquestes persones visitin Calella en temporada baixa.

Hi ha molts països de Llatinoamèrica amb els que ens podem agermanar. Agermanar Calella amb Medellín, per posar un exemple. Quan nosaltres ens agermanem, si jo fos l’alcalde, m’agermanaria amb l’alcalde de Medellín per buscar la manera de portar turistes que vinguin a l’hivern. Ens aniria bé perquè els hotels a l’hivern funcionin.

Lamenta l’enderroc de l’antiga escola Salicrú, on creu que s’hi hauria pogut fer una llar d’acollida per a persones sense sostre. Critica que les polítiques socials són un aparador.

Per què no ho vam reformar per convertir-ho en un espai on persones que no tenen un sostre s’hi poguessin estar? Per què no ho vam fer? Al contrari, es va enderrocar perquè no ens feia servei. Però sí que n’hagués fet.

Ha parlat d’incentivar al petit empresari perquè pugui muntar negocis a Calella i s’ha referit al carrer Jovara i als locals buits i tancats que hi ha, com un espai a explorar, on es podria organitzar un basar un diumenge al mes, on els nous emprenedors podrien fer rebosteria, massatges o ungles, entre d’altres. Sobre el Mercat Municipal diu que cal un referèndum i que la ciutadania decideixi.

Jo considero que hem de fer un referèndum al poble perquè el poble decideixi. No podem menystenir les decisions del poble. Parlem de democràcia, no? Votem per veure que hi fem. Vostè està a favor dels referèndums? Només en el cas de l’ajuntament. Al país és un tema molt complicat.

A diferència de les altres forces polítiques que es presenten a les eleccions, VOX no és a peu de carrer. Yoheriver Fermín diu que representa l’altra part, a qui defineix com a persones marginades que no se senten integrades.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *