Xavier Ponsdomènech (alcaldable d’ERC): “Som el canvi”

ERC presenta de manera oficial a Xavier Ponsdomènech com a alcaldable per a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim mes de maig.

Sota l’eslògan “Som el canvi”, Ponsdomènech ha volgut ressaltar que el partit vol transformar Calella i fer-ho amb valors republicans. Així mateix, ha defensat un govern transparent, participatiu i obert, en el que es compti amb les idees de la ciutadania.

Nosaltres entenem que governar s’ha de fer de forma transparent, de forma participativa, que s’ha de fer de baix a dalt, que comptem amb tothom, que volem escoltar i dialogar amb tothom, que als grans projectes de ciutat voldrem comptar amb totes les forces polítiques.

ERC encara està treballant en els punts del seu programa electoral. Un programa en el què, segons Ponsdomènech, hi tindran cabuda les propostes que facin els ciutadans a les trobades anomenades “cafès republicans” que el partit organitzarà als diferents barris de Calella.

Encara estem treballant amb el programa. Ho estem fent de baix a dalt, amb aquests “cafès republicans”, recollint les idees de tothom. A aquest programa electoral hi haurà cabuda de totes les idees que haurem anat recollint sobre aquesta base, que ja tenim, republicana, que és el programa d’esquerra.

L’acte ha consistit en una caminada des del monument de La Sardana, al passeig de Manuel Puigvert, fins al Parc Dalmau, i tornar al punt de sortida, on s’ha fet la presentació de l’alcaldable i s’ha compartit un vermut popular. Han acompanyat en l’acte a Xavier Ponsdomènech, Cristina Gómez, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Calella i cap de l’oposició, i l’alcaldessa d’Arenys de Mar i vicepresidenta de l’Associació de Municipis per la Indpendència (AMI), Annabel Moreno.

La presentació oficial de tota la candidatura dels republicans es farà el dissabte 6 d’abril al Teatre Orfeó Calellenc. Fins llavors, el partit anirà publicant gradualment a les seves xarxes socials alguns dels membres de l’equip.

Durant aquests propers dies anirem presentant, mitjançant les xarxes socials, persones que s’integraran en aquest equip.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat