Visita d’obra per conèixer una “aula mostra” de Primària de l’Escola Salicrú

Els responsables dels Serveis Territorials d’Ensenyament, juntament amb l’equip directiu de l’Escola Salicrú i de l’Ajuntament de Calella, han fet aquest matí una visita a les obres de la futura escola.

Els participants de la visita d’obres han pogut veure una aula mostra de Primària, és a dir, ja saben com seran cadascuna de les aules que tindrà el centre educatiu. Han pogut comprovar els espais que estaran destinats al gimnàs -fins ara l’escola Salicrú no en tenia de gimnàs-, també els patis, i com serà l’accés pel carrer Sant Pere.

Per part dels Serveis Territorials d’Ensenyament hi ha assistit la directora Carmina Pinya i la subdirectora, Violant Segura. Per part de l’Ajuntament, l’alcaldessa Montserrat Candini i els tinents d’alcaldia Jordi Sitjà i Núria Parella.

 

La tinent d’alcaldia d’ Educaciío, Núria Parella, s’ ha mostrat molt satisfeta pel resultat de les obres: “Hi hem anat acompanyats dels mestres, que són els que tenen més a dir perquè hi treballaran cada dia. S’ han mostrat molts satisfets. L’aula té molta claror i un material aïllant en els sostres i les parets que amortigua molt el soroll. Crec que serà una escola amb sensació de molta tranquil·litat. Totes les aules tenen una pica i un armari. Els mestres que són els que hi entenen l’ han trobat molt maca”.

Parella ha explicat que totes les aules són en un sol pis i que tenen accés directe al pati, que és molt ampli. El centre tindrà dos patis, un d’ infantil que donarà al carrer Sant Pere i un altre de central amb una pista esportiva.

La Tinent d’ alcaldia d’ Educació diu que el trasllat de l’escola ha fet que enguay hi hagi hagut un major nombre de pares i mares que han preinscrit els seus fills en aquesta escola: “És una escola molt ben valorada pels ciutadans. És una escola que la gent estima i molta fent hi té afinitat. É veritat que està lluny actualment i que això era una hundicup, sobretot pels pares que moltes vegades depenen dels avis i del transport escolar, que al migdia no n’ hi havia. És veritat que el trasllat ha fet que aquest any el centre la preinscripció ha pujat i sí que és amb l’ interés de l’escola nova”.

La responsable municipal ha explicat que les obres van al ritme previst i que es compliran els terminis establerts al projecte. La nova escola, per tant, serà una realitat el febrer de 2018, quan els alumnes podrien deixar l’ ubicació actual a la Riera de Capaspre i traslladar-se al nou espai.

Hem volgut conèixer també el parer de l’equip docent de l’escola. La Mercè Roura ha parlat amb la directora del centre, Anna Codina.

També pots escoltar l’entrevista sencera amb Núria Parella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *