A principis de setembre tornarà a estar operatiu l’ascensor de l’escola bressol

Coincidint amb la tornada a l’escola l’ascensor de davant del Parkinsol, que serveix per facilitar l’accés dels pares i mares amb cotxets a l’escola bressol, tornarà a estar operatiu. L’Ajuntament de Calella ja ha fet l’adjudicació de les obres de reparació i és a l’espera que l’empresa designada comenci els treballs de substitució de la porta. Fonts consistorials asseguren que a principis de setembre l’ascensor ja tornarà a funcionar amb normalitat. L’adjudicació s’ha fet a l’empresa Zardoya Otis per un import de 8.293,15 €.

Els treballs consistiran en l’arranjament i canvi de les portes de l’ascensor situat davant la guarderia municipal, cantó de mar.

L’elevador està inoperatiu des del passat mes de juliol, quan els bombers van haver de forçar la porta per rescatar a una dona i tres menors que havien quedat atrapats.

L’ascensor serveix per poder creuar l’N-II pel pas soterrat i així facilitar als pares i mares de l’escola bressol l’accés. L’Ajuntament de Calella va obrir una incidència al passat juliol per solucionar els desperfectes i reparar-lo.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *