L’òpera i la sarsuela tornen al Parc Dalmau

ÒPERA 0

L’onzena Temporada Lírica Ciutat de Calella i el festival NEC 22 presenten la Gala Lírica Tres Sopranos al Parc Dalmau, aquest dissabte 30 de juliol. Hi participaran les cantants Laura Coll, Beatrice Jiménez i Eugènia Montenegro, acompanyades per l’Orquestra Simfònica Harmonia sota la direcció d’Albert Deprius. Interpretaran fragments d’òperes de Rossini, Puccini, Mozart o Offenbach, i sarsueles de Giménez, Chapí, Penella i Martínez Valls. Les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com i a taquilla de la Sala Mozart al preu de 20 euros.

Un programa de peces molt conegudes on hi sonaran fragments de Tosca, Cavalleria Rustinana, El barber de Sevilla, La Tempranica i Las hijas del Zebedeo, entre d’altres. Ho ha comentat el director de l’espectacle, Albert Deprius, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Amb el programa que hem fet per la gala lírica d’aquest dissabte, el públic sentirà peces ben conegudes i d’altres que no ho són tant. Seguim en la línia d’introduir peces que potser no són tant conegudes però segur que en quedaran encantants.

La proposta musical d’aquest cap de setmana vol trencar motlles. Si és habitual assistir a una gala lírica protagonitzada per tres tenors, no ho és tant quan les protagonistes són sopranos.

Des que Luciano Pavarotti, Plácido Domingo i Josep Carreras van popularitzar aquest format de concert amb tres tenors, tots l’hem ofert perquè realment encaixa molt. Però hem pensat que les sopranos també tenen espai i funciona perfectament. Realment estem molt contents del resultat.

Esperen superar les 200 entrades venudes, tot i que Deprius reconeix que la venda està anant fluixeta. El director del Cor i Orquestra Harmonia ha dit que la venda d’entrades d’espectacles culturals ha caigut, en termes generals.

Pararem cadires en funció de les entrades que haguem venut. I de moment està anant fluixa, i no ens passa només a nosaltres, sinó que s’estén a tot el país perquè el consum de cultura està disminuint i més quan es tracta d’espectacles de pagament. L’economia espanta i hi ha molta oferta cultural. Farem el concert ja sigui per a 100 com per a 500, però confio que arribarem a les 200.

La Gala Lírica Tres Sopranos al Parc es farà aquest dissabte 30 de juliol a les 21.30h. Les entrades al preu de 20 euros les podeu comprar al portal entrapolis.com i a la taquilla de la Sala Mozart. Hi haurà servei de bus per les persones que tinguin alguna dificultat per pujar fins el Pati de l’Ós i servei de bar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *