William Carnes: “Mutur pot ser un punt de recerca”

Jordi William Carnes durant la visita divendres a Mutur
Jordi William Carnes durant la visita divendres a Mutur

El Museu del Turisme celebra durant tot un mes portes obertes; concretament fins el 14 de febrer i aquest divendres ha rebut la visita del Director General de Turisme de Barcelona, Jordi William Carnes.

El també exconseller de la Generalitat ha visitat aquest nou equipament per tal d’estudiar amb l’alcaldessa Montserrat Candini les possibilitats que té en l’àmbit acadèmic i d’investigació multidisciplinar. Jordi William Carnes considera essencial que hi hagi un espai on es posi en valor, es faci un reconeixement, als milers de ciutadans que a través del turisme han fet possible al llarg dels últims 60 anys passar d’una Catalunya rural a una Catalunya que ofereix serveis de qualitat. Ell aposta perquè el Museu del Turisme sigui també un punt de recerca: “Jo crec que és una història bona, com a país de comerciants que som, ens sabem adaptar al que la gent vol, jo crec que els catalans som molt hàbils i això és una oportunitat que s’explica aquí. És també un punt de recerca per a informació, un centre de recerca que va més enllà de Calella”. 

Precisament, Montserrat Candini recordava durant la visita al Museu del Turisme acompanyada pel Director General de Turisme de Barcelona l’aspecte de divulgació cultural i social que té aquest equipament. I recordava, en aquest sentit, el conveni signat amb el TecnoCampus Mataró-Maresme: “Nosaltres quan vam signar el conveni amb el Tecno Campus Mataró-Maresme i amb la Universitat de Turisme és perquè ja vèiem aquesta vinculació. Aquí hi ha molta informació que pot servir per congressos i esdeveniments no només vinculats amb el turisme, sinó també amb tot allò que té a veure amb la multiplicitat de funcions que pot tenir l’activitat econòmica que representa el turisme”

Montserrat Candini ha tornat a insistir que aquest equipament és el Museu del Turisme de Catalunya ubicat a Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat