Xavier Ponsdomènech escollit per unanimitat com a candidat d’ERC per a les municipals de 2023

Aquest dissabte, Esquerra Republicana Calella ha confirmat que Xavier Ponsdomènech serà el seu candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de maig de 2023 en ser escollit per votació de manera unànime.

L’assemblea s’ha celebrat durant la tarda a la seu del partit i Ponsdomènech ha celebrat l’alta participació malgrat les circumstàncies de pandèmia, que han impedit que hi acudís tothom:

Ha anat molt bé, hi ha participat molta militància tot i les dificultats. Ha estat un èxit, a més, les eleccions han estat unànimes, per tant estic molt content de poder encapçalar la llista d’Esquerra a Calella. Ara treballarem durant els propers 15 mesos per preparar aquest nou embat i aconseguir l’alcaldia a la nostra ciutat.

D’altra banda, Ponsdomènech ha volgut agrair el suport de la resta de companys i companyes de la militància, que han apostat amb força per ell:

He d’agrair aquesta confiança dipositada en mi novament. El 2019, precipitadament ja es va apostar en la meva persona. Estic molt content d’haver rebut tot aquest suport durant els tres anys que hem estat treballant.

L’objectiu per a les eleccions de 2023 no és un altre que arribar a l’alcaldia, una meta que Ponsdomènech es fixa fermament:

Ens veiem amb força i ens ho creiem. Tenim un equip preparat, incorporarem noves persones, els projectes estan consolidats i ara ens toca treballar al carrer amb les entitats, comerços i parlar amb la gent per engrandir el projecte.

Estem en una ciutat on l’equip de govern actual és continuista amb el seu projecte, està cansat i ja està de tornada. Nosaltres ens veiem com l’única alternativa viable a la nostra ciutat.

A més, aquest matí, durant la seva visita a Calella, Alba Vergés ha posat en valor la figura de Ponsdomènech com a líder i futur alcalde de la ciutat, uns elogis que l’actual líder de l’oposició ha agraït:

Disposar del suport de l’Alba ha estat un plaer. Es tracta d’una companya que és honesta i té uns valors brutals, amb una gran dedicació pel partit i per la terra. Ho vam veure en plena pandèmia quan encapçalava la conselleria de Salut. Ha estat un plaer rebre-la en un dia tan especial com avui.

Així doncs, ja és oficial que Xavier Ponsdomènech serà el proper candidat d’Esquerra Republicana de cara a les properes eleccions municipals, on l’objectiu principal és arribar a l’alcaldia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *