Xavier Sánchez: “El meu germà està fort”

Xavier Sánchez, germà de Jordi Sánchez, s’ha mostrat dolgut davant de les penes imposades als líders independentistes. En una entrevista en exclusiva a Ràdio Calella Televisió, el germà de Jordi Sánchez, ha assegurat que ja es temien una sentència d’aquestes característiques i que posa de manifest una vegada més la pèrdua de principis democràtics de l’Estat Espanyol.

El Tribunal Suprem ha condemnat a l’expresident de l’ANC Jordi Sánchez, a 9 anys de presó pel delicte de sedició i 9 anys d’inhabilitació absoluta per a qualsevol càrrec públic. L’acusa de bloquejar l’actuació judicial i desprestigiar l’actuació de la comitiva judicial i la Guàrdia Civil el 20S. En una entrevista en exclusiva a Ràdio Calella Televisió, el germà de Jordi Sánchez, Xavier Sánchez, ha assegurat que qualsevol sentència que no sigui absolutòria és una injustícia. També ha explicat que el seu germà està fort i que ja preveien qualsevol dels escenaris.

En aquests moments hi ha una condemna injusta, aquest condemna tot el que marca és la vergonya de l’Estat Espanyol i la pèrdua continuada dels principis democràtics.

En quant a la presó preventiva, ha explicat que amb la sentència conclou un procés d’incertesa i d’injustícia.

Ha estat tot un procés d’incertesa i d’injustícia. Gràcies a aquesta presó i aquesta acció dels tribunals, el meu germà i altres presos han estat sistemàticament relegats dels seus drets democràtics, se’ls hi han negat per ser acusat de rebel·lió.

Amb tot, ha fet una crida a manifestar-se de manera pacífica i cívica com ho ha fet sempre el moviment independentista.

Jordi Sánchez en saber la sentència ha piulat “Injustícia”:

 

En un segon missatge, ha volgut mostrar optimisme i ha assegurat: “si persistim, Catalunya serà independent”:

A continuació, podeu recuperar íntegrament la intervenció de Xavier Sánchez a l’especial informatiu de Ràdio Calella TV:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.