Xerrada sobre la importància de mantenir un estil de vida saludable

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha tancat una programació de tallers i xerrades per conscienciar la població de la importància de mantenir un estil de vida saludable. Es portaran a terme entre l’11 d’abril i el 5 de maig, a l’entorn de la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física. A Calella, es farà una xerrada sobre alimentació aplicada a la pràctica esportiva, i anirà a càrrec de les nutricionistes Laura Lorca i Judit Kolkman. Serà el dimecres 12 d’abril a l’Auditori, a les set de la tarda, amb accés lliure i gratuït, sense inscripció prèvia.

Tots els centres d’atenció primària de la Corporació organitzen activitats per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física. En el cas de Calella, una xerrada aspectes rellevants de l’alimentació quan es fa exercici o es practica esport, tal com ha comentat la nutricionista de l’ambulatori, Laura Lorca, qui ha animat a tothom a assistir-hi per l’interès dels temes que s’hi tractaran. Són declaracions a Ràdio Calella TV.

Tocarem temes com per què insistim tant en la importància de l’alimentació, si és millor menjar abans, durant o després de l’activitat física, com controlar la intensitat de l’exercici escoltant el nostre cos i desmuntarem alguns mites. Temes que esperem que siguin de l’interès de tothom.

La xerrada porta per títol Els beneficis de l’alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport i es farà dimecres vinent, 12 d’abril, a l’Auditori. Abans s’haurà exposat a Tossa i Palafolls,i després de Calella anirà a Malgrat de Mar i Lloret de Mar. A l’ABS Malgrat-Palafolls s’hi farà una sessió d’activitat física per guanyar mobilitat.

Les propostes s’emmarquen en la commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, que és una iniciativa conjunta entre la Secretaria General de l’Esport i Activitat Física i l’Agència de Salut Pública de Catalunya. El lema d’aquest 2023 és Gaudeix la vida, posa’t en marxa.

CSMS 20230404

L’objectiu és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *