Xesco Espar farà una sessió de “coaching” empresarial a Calella

XESCO ESPAR 2 WEB 20221006

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Calella reactiva el programa local Aixequem les persianes de suport a la implantació i millora de les activitats econòmiques amb una xerrada a càrrec de l’exentrenador del Barça d’Handbol, Xesco Espar, que s’ha fet un lloc en el món del “coaching” com a especialista en alt rendiment personal, lideratge i hàbits d’excel·lència. Es farà aquest diumenge 9 d’octubre a l’Auditori de Can Saleta i està adreçada a l’empresariat local.

El món canvia. I el teu negoci? és la pregunta que dona nom a la xerrada que Xesco Espar farà aquest diumenge a Calella, dins de les accions del programa de suport empresarial Aixequem les persianes.

La regidora de Comerç, Cindy Rando, ha explicat que la proposta s’ha consensuat en el sí de la Taula de Comerç i amb Calella Centre Comercial, tot i que subratlla que està oberta a tots els botiguers i empresaris, estiguin o no associats. La sessió de coaching tindrà lloc aquest diumenge 9 d’octubre a l’Auditori de Can Saleta, de 10 a 13h.

És un moment important per al comerç i l’empresariat local, que porten dos anys molt complicats, com tothom. Volem donar-los eines i una empenta per si han de fer algun nou plantejament i, en el cas que sigui així, els serà interessant escoltar un professionals que els aportin noves visions i idees.

La sessió de coaching empresarial amb Xesco Espar serà una bona oportunitat per donar a conèixer la cartera de serveis i prestacions que ofereix l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Calella. La regidora recorda, a grans trets, quines línies es segueixen:

Ara mateix, pel que fa al comerç, estem treballant molt intensament en oferir formacions específiques, n’estem preparant una de cara a desembre, i informar de tota la normativa aplicable. No obstant això, sempre estem obert a les demandes i necessitats que puguin tenir per donar-hi resposta, o posar-los en contacte amb l’administració que correspongui.

Les dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Calella estan situades a Can Saleta, amb atenció al públic de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *