1.665 euros per seguir lluitant contra la Covid-19

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut 1.665 euros de donacions gràcies a les diverses iniciatives solidàries que s’han fet per fer front a la Covid-19. En concret aquests diners són procedents de dues empreses alt maresmenques, la Floristeria Bancells de Calella, que va dissenyar unes bosses de roba solidàries, i Gesport, de Pineda de Mar que va organitzar el passat cap de setmana un esdeveniment esportiu per fomentar l’esport en temps de confinament.

La Floristeria Bancells va posar a la venda per Sant Jordi unes bosses de roba a benefici íntegrament de l’Hospital de Calella. El preu era de 5 euros i s’han destinat tots els beneficis íntegrament a la Corporació per seguir en la lluita contra la Covid-19. En total s’han venut 200 bosses i ahir van fer entrega del xec per valor de 1.000 euros als responsables de la Corporació.

L’empresa Gesport va organitzar una jornada esportiva a benefici de l’organisme, perquè pugui equipar els seus sanitaris amb les proteccions adequades. Va promoure la iniciativa esportiva i solidària, Activa’t i Suma Maresme-La Selva, on l’objectiu era aconseguir implicar molta gent per acumular tantes hores d’esport com les que portem de quarantena: 1.152. Per a la inscripció calia fer una donació de 5, 10 o 20 euros i els diners es van destinar íntegrament a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En total es van recollir 665 euros que ja ha rebut l’Hospital de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.