13 empreses i serveis de Calella reben el segell Biosphere

Serveis, establiments i platges de Calella han estat reconeguts amb el segell Biosphere pel seu compromís amb la sostenibilitat. Un distintiu que ha creat la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics. Calella ha estat reconeguda amb un total de 13 segells, sent la població amb més reconeixements de tota la comarca. En concret s’ha premiat l’oficina de Turisme, la Policia Local, les tres platges de Calella i set establiments d’allotjament.

Aquest distintiu reconeix les bones pràctiques que segueixen empreses, serveis i destinacions, per mostrar un compromís amb la sostenibilitat i promoure turisme respectuós amb el planeta. La diputació de Barcelona s’hi va afegir l’any 2017, d’aquesta manera les empreses del territori poden participar sota el seu lideratge.
El programa que té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística. El distintiu es renova anualment i fomenta una actitud responsable en temes molt transversals.

Al Maresme fins a 66 entitats de la comarca han rebut aquest segell, com ara empreses d’allotjaments, restauració, oficines de turisme, museus, agències i platges.

El segell es fa visible amb plaques del distintiu “Biosphere”, diplomes a les empreses i amb banderes en el cas de les platges.

El lliurament dels segells es va fer divendres passat al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt i va comptar amb la presència del tinent d’alcaldia Albert Torrent.

L’obtenció d’aquest distintiu s’emmarca dins dels objectius de Calella per esdevenir una distinció turística intel·ligent (DTI).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *