21D: Cs celebra els resultats electorals i els atribueix al seu “projecte il·lusionant”

David Mejía, número 9 de la llista per Barcelona de Ciutadans, als estudis de Ràdio Calella TV

David Mejía, número 9 de la llista per Barcelona de Ciutadans i diputat electe al Parlament de Catalunya, celebra la gran pujada del partit taronja tant a Calella com al conjunt de Catalunya. Atribueix la confiança del poble català al “projecte il·lusionant” que proposen i que no només implica Catalunya sinó també a Espanya.

Mejía destaca que mai un partit constitucionalista ha guanyat les eleccions catalanes però acusa d’injusta la llei electoral.

“Aquesta gran pujada, no només a Calella sinó a la majoria de poblacions de Catalunya, esdevé pel vot útil que nosaltres hem anat reclamant al llarg de la campanya i el fet de que nosaltres tinguessim un projecte il·lusionant no només per Catalunya sinó també per la resta d’Espanya, ha fet que el conjunt de ciutadans de Catalunya ens hagin atorgat més confiança que les passades eleccions. De fet, hem guanyat les eleccions a Catalunya. Mai havia guanyat un partit constitucionalista les eleccions a Catalunya i, per tant, estem molt contents perquè hem obtingut més d’1 milió 100 mil vots. Tenim una llei electoral injusta, que nosaltres sempre hem reclamat el seu canvi, una llei espanyola per cert i, en fí, són les regles del joc”

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *