400 docents participen aquest dissabte en la Jornada Pedagògica de l’Escola Pia

cartell_jornada_pedagogica19_horitzontal

El centre de Calella acull la trobada de l’Escola Pia de Catalunya en una edició que comptarà amb la participació de Maria Nieves Tapia, referent mundial de l’Aprenentatge Servei

L’Escola Pia de Calella acull aquest dissabte la XXXI Jornada Pedagògica de la institució, dirigida als seus docents i col·laboradors, que enguany porta per títol “Educació, comunitat i solidaritat”. L’edició arribarà als 400 participants i comptarà amb la intervenció de Maria Nieves Tapia, referent mundial de l’Aprenentatge Servei. La institució vol d’aquesta manera posar èmfasi en valors com la diversitat, la participació, el respecte o la solidaritat per posar-los al servei de l’educació.

En el transcurs de la Jornada es lliurarà també el Premi Josep de Calassanç, el guardó que cada any convoca la Fundació Joan Profitós de l’Escola Pia de Catalunya i que reconeix la trajectòria professional de les persones, dels equips educatius dels diferents centres de l’Escola Pia i dels grups que realitzen tasques de manera voluntària. La formació arrencarà a partir de les 9:30 del matí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat