Gomis (Cs) avança nous detalls de la seva candidatura electoral

Arxiu

El regidor de Ciutadans ha parlat aquest matí al programa La Ciutat, després d’un temps allunyat de l’esfera pública pels problemes de salut que ha patit. Ha anunciat que compareixerà al pròxim Ple Municipal en què es presentarà el projecte de pressupostos per al 2023 i avança que posarà el peu a la precampanya electoral. “Serà una carrera a contrarrellotge”, ha reconegut Guillermo Gomis, qui ha anunciat que donarà a conèixer la candidatura en un acte públic. Amb tot, sí que n’ha donat una avançada aquest matí: serà una llista cremallera i, per tant, una dona ocuparà la segona posició.

Guillermo Gomis ha explicat que els seus problemes de salut i els fets que s’han succeït en els últims mesos a l’esfera política local han impedit que es pogués dur a terme la seva presentació com a alcaldable a les municipals. El regidor portaveu de Cs ha tornat a confirmar que serà el cap de llista del partit, com ja va dir fa uns mesos a Ràdio Calella TV.

Confirmo que em presentaré a les eleccions del 2023, farem una presentació pública de la candidatura. El número 2 ja el tenim, i puc avançar que és una dona.

Gomis ha intervingut aquest matí al programa La Ciutat per valorar els canvis a la direcció de Cs, que ha elegit la mallorquina Patricia Guasp com a nova portaveu, en substitució d’Inés Arrimadas. Coincideix que era un pas necessari per recuperar el terreny perdut en els últims temps, quan el partit ha anat perdent musculatura i presència al conjunt de l’Estat. Diu però que la decisió arriba un pèl tard.

Els canvis sempre són per millorar i crec que ara tenim l’oportunitat de recuperar tot el que s’ha perdut en els últims temps (…) El nostre espai polític s’ha anat reduint i el canvi era necessari, tot i que potser ha arribat una mica tard.

La nova portaveu de Ciutadans s’ha compromès a reforçar el caràcter lideral del partit, amb les seves pròpies propostes, “deixant de mirar a esquerra i dreta”. Per cert, que la formació ha aprofitat el canvi de lideratge per presentar nou logo, mantenint les sigles Cs i el calor taronja amb què se l’ha associat des de la seva fundació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *