Controls de mobilitat per garantir el confinament

confinament nit

La Policia Local manté el dispositiu per evitar el trencament de les restriccions de mobilitat decretades amb motiu de la pandèmia i emparades per la declaració del segon estat d’alarma. Vigilaran que es compleixin les mesures del triple confinament que el Procicat ha prorrogat fins el 23 de novembre. Tant el nocturn, que prohibeix sortir al carrer entre les 22h i les 6h; com el municipal de cap de setmana, que va del dijous a les 22h fins el dilluns a les 6h. Fonts municipals han confirmat a Ràdio Calella TV que els controls es faran en qualsevol punt de la ciutat: dins el terme municipal o per la carretera N-II, on el cap de setmana passat se’n va muntar un de trànsit. També contemplen controlar les arribades amb tren.

Segons dades facilitades per l’Ajuntament de Calella, la Policia Local ha interposat 34 denúncies per incompliments de les restriccions de mobilitat i 13 per infringir el toc de queda nocturn.

El Diari Oficial de la Generalitat publicarà avui perquè entri en vigor aquest dissabte 14 de novembre la pròrroga de les limitacions a la lliure circulació de les persones per evitar nous contagis. Seran vigents fins el 23 de novembre i contemplen la prohibició d’entrar o sortir de Catalunya, anar pel carrer a partir de les 22h i fins les 6h, i sortir de la població on es viu durant el cap de setmana.

Les excepcions han quedat recollides en el FAQS que ha actualitzat el Procicat.

restriccions mobilitat

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat