Calella celebra aquest cap de setmana la quarta edició de Moments de Flors

moments_flors_2017_ajuntament_senyera2

Una exposició floral en espais públics i privats que tenen un valor especial i que, al llarg dels anys, han format part del patrimoni i de la història de la nostra ciutat.

Moments de Flors va començar com una aposta complementària a la històrica Exposició de Roses de Catalunya que arriba ja a la 50ena edició. precisament enguany es podrà veure una exposició a l’Ajuntament Vell recordant aquests cinquanta anys de roses sota el nom de 50è Aniversari del Concurs de Roses de Catalunya. El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals, Marc Buch, destaca l’evolució que ha viscut aquest concurs i el que ha acabat generant a tota la ciutat. “L’inici de tot és aquesta exposició de roses. La realitat és dinàmica i canviant i ha anat evolucionant, ampliant, i ha acabat sortint al carrer i sent una cosa molt més àmplia i gran. Hem d’estar contents de que es celebrin 50 anys de l’exposició de roses, ens hem de felicita, seguir apostant per aquests esdeveniments i seguir portant-los endavant amb aquest gran nivell que tenim“.

Amb la inauguració d’aquesta exposició, que tindrà lloc demà a les cinc de la tarda a l’Ajuntament Vell, es donarà el tret de sortida a la quarta edició de Moments de Flors. Es pretén fer un salt qualitatiu important perquè hi col·laboren dues escoles d’art floral de Catalunya. Marc Buch ha repassat les cases que adornen els seus patis, i els espais públics. “Tenim les cases patrimonials com anys anteriors, can Saula, can Prat, can Borràs, can Marrè, can Ferran, can Quadras…. i d’espais públics tenim el pati de la Biblioteca, el Museu Arxiu, la Capella de Sant Quirze i dues novetats importants que tenim decorats dos espais que fins ara no ho estaven, que són les façanes i balcons de l’Ajuntament nou i vell“.

El regidor ha comentat que el 2014, Moments de Flors va obrir les portes de 8 espais per primer cop a la nostra ciutat. Gràcies a les 20.000 visites dels espais, l’any 2015 es van ampliar fins a 14 els llocs que es podien visitar. Enguany, s’incrementa a 15 espais i s’espera superar les 30.000 visites de l’edició del 2016.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Marc Buch, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat