Activada l’alerta per nevades al Maresme

calella 20230123

La setmana comença amb un episodi de temperatures baixes que ha fet activar l’alerta per onada de fred i, aquí al Maresme, per possibles nevades en cotes baixes, d’entre els 200 i 300 metres. El Servei Meteorològic del Maresme adverteix que, puntualment, podrien arribar arran de mar. Es podrien produir demà dimarts 24 de gener, quan s’esperen precipitacions de forma generalitzada a la comarca, tot i que seran febles i poc abundants.

El Servei Meteorològic del Maresme ha activat l’alerta per nevades a la comarca, que podrien arribar demà dimarts al llarg del matí a una cota d’entre els 200 i 300 metres. No obstant això, no es descarta que algunes volves puguin arribar a caure a la zona litoral.

L’alerta serà vàlida fins les cinc de la tarda de demà dimarts.

Els mapes previstos per als pròxims dies continuen marcant un fred rigorós en temperatures mínimes fins dimarts, que seria el quart consecutiu de l’onada que s’ha instal·lat al conjunt de Catalunya. A partir de llavors, els termòmetres tendeixen a repuntar una mica, tot i que es mantindran per sota la mitjana fins a finals de mes.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *