Txell Lasheras entra a la candidatura d’Estimem Calella

Foto: Estimem Calella
Foto: Estimem Calella

La candidatura electoral d’Estimem Calella ha oficialitzat que Txell Lasheras, fundadora i primera presidenta de l’Associació Cultural Codina, s’incorpora al projecte encapçalat per Enric Gómez. El seu és l’últim nom que s’ha anunciat a través de les xarxes socials, en un missatge que l’assenyala com a referent en cultura i educació dins l’equip.

Segona incorporació al projecte polític que lidera Enric Gómez. Després d’anunciar que el director esportiu del Club Tennis Taula Calella, Aitor Puig, ha entrat a formar-ne part; aquest matí, també a través d’un missatge compartit a les xarxes socials, s’ha confirmat el nom de Txell Lasheras. Una persona lligada a l’activisme cultural, sobretot al barri dels Codina, on va ser una de les fundadores i la primera presidenta de l’Associació Cultural Codina.

Estimem Calella en traça el seu perfil professional i personal, destacant que Lasheras està llicenciada en Filologia i amb un postgrau en Intervenció Logopèdica per la URL. Ha compaginat la seva professió com a docent en Secundària i educació per a persones adultes en organismes com l’Ajuntament de Barcelona i Calella amb la música. És cantant del grup de versions Non Stop Band i N’Acústic.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *