Afectacions a la circulació per la substitució de la canonada d’abastament en alta del Maresme

La reparació i substitució de la canonada d’abastament en alta de tot el Maresme ha obligat novament a interrompre parcialment la circulació pel ramal de sortida de l’autopista cap a Calella. Durant tota aquesta setmana els operaris de la companyia d’Agbar, responsable de l’abastament d’aigua en alta a la comarca, estaran fent les actuacions definitives per reparar la fuita d’aigua que es va produir a finals d’octubre. A conseqüència d’aquesta actuació que s’està fent a pocs metres de l’encreuament amb la carretera N-II, el carril dret de circulació del ramal de l’autopista està tallat i tot l’accés a Calella s’ha de fer per sota el pont cap als carrers Monturiol i Bruguera.

Els vehicles grans o pesats que vulguin accedir a Calella ho hauran de fer realitzant un canvi de sentit a la rotonda de l’N-II a l’acaçada de l’avinguda del Mediterrani al barri de Poblenou.

Es preveu que les obres durin durant tota la setmana i els talls del ramal seran de 7 h del matí fins a les 17:30 h, aproximadament. La resta d’hores del dia la circulació quedarà oberta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.