Afectacions a la mobilitat per la celebració de la Volta Ciclista a Catalunya

L’operatiu per la Volta Ciclista a Catalunya, que sortirà dilluns de Calella, comportarà diverses afectacions en la mobilitat a partir d’aquest cap de setmana. També el tall de la carretera N-II però estríctament quan el pilot comenci a rodar i a l’arribada, que en aquesta edició número 100 canvia de lloc i es trasllada a l’alçada de la Riera Capaspre.

La Policia Local ha emès una circular per informar de les restriccions de circulació i mobilitat com a conseqüència de la celebració de la prova ciclista.

Per l’arribada dels equips, que deixen aparcats els seus camions amb tot el material, la circulació al carrer Diputació, entre carrer del Mar i Riera Capaspre, quedarà restringida entre dissabte 20 de març i el dimecres 24 de març. Només hi podran passar els vehicles amb aparcament privat i serveis d’emergències.

Passarà el mateix amb el Passeig de les Roques i tots els carrers perpendiculars (Diputació, Valldenguli, Russinyol, Antoni Gaudí i Montserrat), entre el diumenge 21 i el dilluns 22 de març.

Les principals afectacions es concentraran amb motiu de l’etapa inaugural de la Volta, el dilluns 22 de març. Durant tot el dia quedarà prohibida la circulació per la Riera Capaspre i no s’hi podrà aparcar. Tampoc als carrers Turisme (entre Riera Capaspre i carrer del Mar) i del Mar (entre Turisme i carretera N-II).

Durant la sortida i arribada del pilot, es tallarà completament la carretera N-II. Serà entre les 12 i les 13h, entre la Riera Capaspre i el Rierany dels Frares, atenent a què els ciclistes començaran a rodar en sentit Girona. Durant aquesta hora, no es podrà sortir del pàrquing públic del Mercat Municipal.

Entre les 15.45 i les 17.30h, el tall de la carretera N-II es produirà entre Sant Pol de Mar i la Riera Capaspre, on hi haurà la línia d’arribada. Això provocarà que s’hagi de restringir les sortides dels pàrquing del Far, la Roca Grossa i el Mirador.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *