Agenda esportiva per aquest cap de setmana

El Club de Futbol Calella, després de la victòria de la setmana passada, ‪aquest dissabte a les 16:30h‬ al camp de Mar rep al Tiana. Els de Jordi Cantano intentaran sumar un nou triomf i seguir pujant a la classificació.

La Unió Esportiva Handbol Calella intentá assolir la tercera victòria a la lliga contra el Garbi. Els calellencs s’estàn mostrant més forts jugant a casa que a fora. El partit es disputarà ‪el diumenge a les 18:30h‬ al Pavelló del Parc Dalmau.

El CB Calella J.P. Fruits Vermells buscaran la cinquena victòria seguida a la pista del Quart. L’encontre es disputarà en pista gironina ‪el dissabte a partir de les 16:00h‬.
Les noies de l’Ergasi CB.Calella visiten la pista d’un dels conjunts més potents de la categoria, l’UniGirona. El partit començarà ‪el dissabte a les 18:00h.‬

El Club Esportiu Fundació Creu Groga de waterpolo, disputarà el seu partit a la piscina del Garraf dissabte a partir de les 20:00h. Els calellencs, amb només una derrota, segueixen a la part alta de la classificació.

Els equips calellencs de Bitlles Catalanes, Barri de Pequin, CMX Far i CXM Torretes, jugaran dissabte a Sils a partir de les 16:00h una nova jornada de lliga.

L’equip juvenil masculí de l’Escola Pia de volei jugarà aquesta jornada ‪el dissabte a les 17:00h‬ a Calella contra el AAE Int. Montserrat. Les noies Cadet i juvenils ho jugaran ‪el diumenge a partir de les 16:15h‬. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.