Aina Da Silva, pregonera: “No sé si serà el pregó perfecte, però està escrit des del cor”

Poques hores abans de donar el tret de sortida a la Festa Major de la Minerva, la pregonera d’enguany, la cantant Aina Da Silva, ha donat una breu pinzellada sobre el contingut del pregó, que recordarà els inicis de la seva carrera musical a l’Orfeó i la seva relació amb Calella.

Serà una breu pinzellada a la meva carrera que, de fet, comença a casa meva, a Calella. La primera vegada que vaig pujar a un escenari va ser al Teatre Orfeó. Allà comença el meu somni, la primera vegada que pujo a un escenari. Comento una mica això, una mica el que és ser calellenca…

El contingut del pregó l’ha preparat a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça i, assegura, l’ha escrit ‘amb el cor’.

El que em van dir és que sigui fet des del cor, i així ha sigut. De fet, l’he escrit a la Biblioteca de Calella. He estat algunes setmanes perquè soc molt perfeccionista i, igual que amb la meva música, aquest pregó havia de ser perfecte. Perfecte no sé si serà, però escrit des del cor, segur.

Da Silva, d’arrels brasilenyes, és la pregonera més jove que ha tingut Calella. Una responsabilitat que, assegura, que no s’esperava, però que l’omple d’orgull.

Confesso que és una cosa que no m’esperava, que no entrava en els meus plans i em va fer molta il·lusió quan m’ho van proposar. Per mi és molt especial. És un orgull per a mi, poder representar a les noves generacions, a la gent jove, amb molt de respecte per a la gent gran que ha mantingut aquestes tradicions vives. Molt contenta i emocionada per poder representar a la gent jove, a la gent racialitzada i a tothom qui vingui.

La cantant també pujarà a l’escenari per barraques. És la primera vegada que actua a casa i serà el dissabte a les 23 h a l’envelat. Un concert que, assegura, resulta especial i tindrà un component més íntim.

He plantejat aquest concert diferent. Continua sent el concert de l’Aina Da Silva, que hi ha música, hi ha ball, hi ha energia, però també hi ha algun moment més íntim. Vindran molts amics, coneguts, la meva família també hi serà… Un tastet diferent sí que hi haurà.

El pregó es podrà seguir a Ràdio Calella Televisió, aquest vespre a partir de les 20.45h. Pots recuperar l’entrevista a Aina Da Silva aquí

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *