Mont Plans i Annabel Totusaus porten dissabte a Calella la comèdia a ritme de rock “De mares i filles”

de mares i filles

El Cicle Cultural de la Sala Mozart es reprèn aquest cap de setmana amb una proposta de comèdia a ritme de rock. Les actrius Mont Plans i Annabel Totusaus, sota la direcció de Paco Mir, es posen a la pell d’una mare i una filla que es retroben en una habitació d’hospital després d’uns quants anys sense haver tingut relació. “De mares i filles” es podrà veure aquest dissabte 6 de febrer (19h) amb entrades a la venda al portal entrapolis.com. L’entrada genèrica costa 10 euros, però hi ha preus reduïts a taquilla per a gent jove i col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Una mare i una filla es retroben a l’habitació d’un hospital després de cinc anys sense parlar-se. Inicien llavors una conversa forçada que permetrà a la filla, interpretada per Annabel Totosaus, descobrir aspectes inversemblants de la seva mare, l’actriu Mont Plans. Però sobretot de la seva família.

És una obra còmica escrita i dirigida per Paco Mir, un dels tricicles, que es podrà veure aquest dissabte a la Sala Mozart dins del Cicle Cultural (19h).

Les entrades estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 10 euros. Preus reduïts a taquilla per a joves i col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Les funcions es desenvoluparan sota les mesures del protocol anti-Covid, que fixa un aforament màxim del 50 de la sala. A més, mascareta obligatòria i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada, que es demana es faci de forma escalonada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat