Amparo Moreno i Pep Papell inicien a Calella la gira de “La pipa de la pau”

La popular actriu catalana Amparo Moreno es posa en la pell d’una mare espantada davant la possibilitat de quedar-se sol a “La pipa de la pau”, l’obra de teatre que es representarà aquest dissabte a la Sala Mozart dins el Cicle Cultural 2017. Calella és la primera parada de la gira en la que s’endinsa aquesta producció que en l’últim mes ha ocupat la cartellera del Versus Teatre, a Barcelona. En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, Amparo Moreno ha assegurat que l’obra es presenta sota un tractament còmic i afable d’una qüestió que no deixa de tenir trascendència com la por a la solitud.

En declaracions a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, Amparo Moreno ha assegurat una vetllada molt divertida i entretinguda a la Sala Mozart. Ella en el paper d’una mare angoixada pel fet que el seus fills l’abandonin en una residència d’ancians. Per això, reclama l’atenció dels seu fill, un diplomàtic de les Nacions Unides que interpreta Pep Papell.

L’actriu assegura que l’argument de l’obra interessarà a un públic de totes les edats, que se sentiran propers als sentiments que comparteixen els protagonistes.

La pipa de la pau es representarà aquest dissabte a la Sala Mozart, a les 22:00h, dins la programació del Cicle Cultural que organitza l’Ajuntament de Calella. Les entrades estan a la venda al preu de 12 euros, anticipades al Museu Arxiu Municipal i al portal Atrápalo.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Amparo Moreno, emesa a l’Info Migdia

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *