Aquest dissabte es coneixerà el guanyador del 26è Trofeu Carpinell de Fotografia

Fotografia d'Òscar Sánchez, guanyador del Trofeu Rafel Carpinell 2016

A les 11 del matí es donarà el veredicte públic del Jurat Qualificador del Trofeu Carpinell que organitza Foto-Film Calella.

Hi ha hagut 31 participants que competiran amb 81 fotografies en aquesta modalitat de tema Calella, que va néixer emmarcada dins el Trofeu Torretes de Fotografia i que des de la mort del qui va ser regidor de Cultura de l’Ajuntament de Calella té entitat pròpia.

El Trofeu Carpinell consisteix en premiar una obra que tingui com a tema la ciutat de Calella. Josep Maria Colomer, responsable de la secció de fotografia, ha comentat la diversistat de participants d’aquesta edició: “Hi ha molts participants que acostumen a presentar-se a certamens fotogràfics i d’altres que no ho havien fet mai. Avui dia, la fotografia es fa més senzilla i això fa que molts dels que acostumen a compartir fotografies per les xarxes socials s’hagin decidit a presentar-se al Carpinell”.

Colomer ha explicat que els integrants del Jurat Qualificador d’enguany són persones representatives de Calella. “S’estrena mossèn Cinto Busquet, el responsable de la Parròquia de Calella, i també Lluís Barri, membre de moltes entitats socials de la ciutat. I la tercera persona del jurat és Joan Buch, un fotògraf expert que acaba de guanyar la Lliga social de Foto-Film Calella”, ha indicat el responsable de la secció de fotografia.

Pel fet que Rafel Carpinell va ser responsable de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, Foto-Film Calella fa el lliurament del premi en el marc de la mostra. Les obres s’exposen a l’estand de l’entitat i, posteriorment, es conserven al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.