Aquesta nit a la platja de Calella es projectarà una pel·lícula de por

‘’Smile’’, una pel·lícula aclamada per la crítica com a un dels millors llargmetratges de por del 2022, es projectarà en pantalla gegant a les 22 h, al costat del XIRI 9. Aquesta és una activitat gratuïta per a tothom.

Nova sessió de cinema a la fresca, aquesta nit, en el marc del Beach Festival. La pel·lícula que es projectarà és ‘’Smile’’, un thriller psicològic i de por dirigit per Parker Finn i protagonitzat per Sosie Bacon, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Jessie T. Usher, Kal Penn i i Rob Morgan, aclamat per la crítica com a un dels millors llargmetratges de por del 2022.

Tot arrenca a un pavelló psiquiàtric, on la Dra. Rose Cotter tracta la pacient Laura Weaver, una estudiant que va presenciar el suïcidi del seu professor. A partir d’aquí començarà a experimentar successos aterridors que no podrà explicar i que l’enfrontaran a un passat inquietant.

‘’Smile’’ es projectarà en pantalla gegant a les 22 h, al costat del XIRI 9. Una activitat gratuïta i oberta a tothom. Recomanem portar una tovallola per asseure’s a la sorra i alguna peça d’abrigar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *