Aquesta tarda s’inicia la campanya de vacunacions contra la grip a la Cooperativa l’Amistat

WhatsApp Image 2020-10-20 at 11.26.26

A les quatre de la tarda es posarà en marxa el nou punt de vacunacions contra la grip que s’habilita a Calella en una campanya excepcional per la incertesa que genera la pandèmia de la Covid. Per primera vegada, els professionals del CAP administraran la vacuna fora de les instal·lacions sanitàries amb l’objectiu d’evitar les aglomeracions i el risc de contagi. Ho faran a la Cooperativa l’Amistat, per on hi passaran les 915 persones que fins al moment han demanat posar-se-la per evitar la malaltia i les complicacions que pot comportar. De fet, les autoritats sanitàries sempre han recomanat la vacunació a les persones amb condicions de risc: són majors de 60 anys, pacients crònics, professionals de la salut, dones embarassades i cuidadors.

L’Ajuntament de Calella centralitza les peticions per posar-se la vacuna de la grip, que s’han de fer telefònicament trucant al 671 067 009.

La Cooperativa l’Amistat obrirà punt de vacunació a les quatre de la tarda i aquesta setmana funcionarà també el dijous (matí i tarda) i divendres (tarda). L’espai estarà degudament senyalitzat amb cartelleria i caldrà seguir en tot moment les recomanacions sanitàries de respectar la distància, rentar-se les mans a l’entrar i sortir de la zona de vacunació i portar posada la mascareta.

El període recomanat per vacunar-se són els mesos d’octubre i novembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *