L’Hospital de Calella registra 34 nous positius de Covid-19 en el segon mes de pandèmia

calella

7 pacients continuen ingressats per coronavirus a l’Hospital de Calella, segons l’últim informe de l’evolució de la pandèmia que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que ha fet balanç de les dades compudades des del 16 de març. En relació al segon mes, i fins el 18 de maig, al centre calellenc no s’ha registrat cap pacient crític que hagi requerit ventilació mecànica. La majoria es van concentrar en el primer mes.

Un total de 20 persones van requerir d’aparells per reemplaçar la respiració espontània de l’organisme. La insuficiència respiratòria és una de les principals afectacions que provoca el coronavirus.

El nombre total de pacients que han rebut l’alta a l’Hospital de Calella des de l’inici de la pandèmia ha estat de 99 persones. Des del 16 d’abril, un total de 37, de les quals 27 han anat a domicili i 10 a l’Hotel Salut de l’Oasis Park Splash que divendres passat va tancar portes.

Quant al nombre de defuncions, a Calella se n’han produït 20.

Professionals afectats i proves serològiques

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha fet el test PCR de detecció del coronavirus a 623 professionals dels seus centres. 136 han donat positius, dels quals 2 continuen en aïllament i la resta s’han reincorporat a la feina.

El 24 d’abril es van començar a fer les proves de detecció d’anticossos que permeten saber si el sanitari ha passat la Covid-19 o té certa immunitat davant el virus. Se n’han realitzat 1.290, de les quals només el 5,5% han donat positiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *