L’Ajuntament reforça el servei de neteja viària fins a setembre

Fins a finals d’estiu l’Ajuntament reforçarà el servei de neteja durant cada tarda. S’incrementa així l’activitat fins a 6 hores més i s’afegiran tasques puntuals d’hidroneteja a terra a 13 noves localitzacions del municipi. La mesura s’ha dut a terme per prevenir problemes de brutícia i salubritat amb les altes temperatures de l’estiu.

El consistori ha decidit augmentar el servei de neteja cada tarda fins a finals de setembre, afegint un servei puntual de repàs en punts conflictius del municipi que pateixen incidències vàries com desbordaments. El reforç es farà durant cada tarda i vespres.

En una nota de premsa, l’Ajuntament indicia que el servei s’incrementa en 13 noves localitzacions per exemple la zona entre l‘Estació i el carrer Amadeu, el Mercat Municipal o la Riera Capaspre.

La mesura se suma al reforç de neteja que va anunciar l’Ajuntament fa dues setmanes dels passos subterranis, uns espais altament concorreguts durant l’estiu amb l’arribada de visitants. Els nous horaris de neteja són de 6 a 10 h i de 18 a 22 h , fins a l’1 d’octubre. A partir de llavors, es recuperarà l’horari de la temporada d’hivern amb dos torns de neteja a la setmana. Això afecta tant pels que van a la platja o els que opten per passejar per Garbí i el Passeig Manuel Puigvert. N’hi ha als encreuaments amb els carrers Balmes, Sant Josep, Riera Capaspre, Montserrat i Riera Valldenguli.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *