Arriba la segona edició del Saló del Manga a la Fàbrica Llobet

Tot a punt per a la segona edició del Saló del Manga de Calella que acollirà la Fàbrica Llobet Guri aquest cap de setmana. Amb una previsió que el visitin unes 3.000 persones, expositors ultimen aquest divendres els seus estands per obrir puntuals les portes demà a les 11 h del matí. Hi participaran una cinquantena d’entitats i empreses relacionades amb el món del còmic i la cultura japonesa, que ompliran els més de 5.000 metres quadrats de la polivalent i la sala de columnes. La principal novetat és que aquest any es comptarà amb una zona de restauració dedicada a la gastronomia oriental.

L’edició número dos del Saló del Manga de Calella continuarà amb el seu caràcter familiar que tant d’èxit va portar-li a l’anterior edició. Un certamen pensat per a les famílies i els amants de la cultura japonesa amb zona d’estands, un espai dedicat al joc amb desenes d’activitats, concursos i els, ja tradicionals, tallers que tant agraden a petits, però també a grans. Elena Burgos és una de les organitzadores de l’esdeveniment.

Molta gent va marxar molt contenta del saló de l’any passat justament perquè és un esdeveniment molt familiar perquè podien fer moltes activitats conjuntes. I aquest any ens estem trobant que moltes famílies volen repetir l’experiència perquè poden fer tallers i classes amb els seus fills.

Es faran fins a sis tallers diferents, tots ells de manualitats japoneses com per exemple origami, Teru Teru (ninot de paper que pengen els japones els dies de pluja), espelmes màgiques, figures de hama o de plàstic màgic. El certamen també comptarà amb la presentació del llibre “Son Goku made in Spain“, el concert de Mizuki, la sessió de DJ Yuugen o la xerrada sobre doblatge amb Xavier Castañer.

La principal novetat de l’edició d’enguany és que l’organització ha volgut ampliar l’oferta gastronòmica amb més expositors dedicats a la cultura culinaria oriental. Si el temps ho permet, els estands d’alimentació i food trucks es col·locaran a l’exterior de la Fàbrica Llobet, a les portes del recinte i s’hi podrà trobar des del popular ramen fins a postres tradicionals japonesos.

Volíem posar tota la zona de restauració a fora, per ampliar l’espai, però amb la predicció de mal temps estem encara amatents. En cas de pluja, que la gent no es preocupi, perquè passarà a l’interior, però en un recinte més petit. Podran menjar ramen i tota mena de menjar japonès.

I el que tampoc faltarà en aquesta nova edició seran els populars concursos de karaoke, K-Pop o la passarel·la de cosplay. Burgos assegura que hi ha participants que porten setmanes o inclús mesos, preparant l’estilisme.

En el grup de whatsapp que tenim ja molts participants van dient de què aniran disfressada i es donen idees entre uns i altres… Tothom està molt animat a participar aquest any al concurs de cossplay.

Des de l’organització esperen que entre unes 2.000 i 3.000 persones s’apropin aquest cap de setmana a la Fàbrica Llobet per empapar-se de la més popular i tradicional cultura japonesa.

Encara hi ha entrades disponibles al web entrapolis.com o els mateixos dies de l’esdeveniment a taquilla.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *