Arriba la tercera Fira Marinera amb canvi d’horari

fira mariner00000000

Espelmes, roba, elements de decoració, complements infantils, i tota mena de productes artesanals es podran trobar demà en la tercera Fira Marinera de l’estiu que arriba amb un canvi d’horari. I és que per fer més suportable la calor, des de l’organització han decidit de suprimir la jornada del matí per començar a les 17 h de la tarda i allargar fins a les 24 h de la mitjanit. Es podrà visitar al Passeig de Manuel Puigvert, a la zona del bar La Gàbia.

La Fira Marinera obrirà portes a les 17 h de la tarda amb horari interromput fins a la mitjanit. Una nova proposta que els organitzadors provaran aquest cap de setmana i que si funciona, es plantegen la possibilitat de modificar l’horari definitivament.

La fira l’obrirem a les 17 h de la tarda i allargarem fins a la mitjanit. Hem pres la decisió per la calor que fa als matins i perquè les tardes sempre funcionen millor. Si ens va bé, mantindrem aquest nou horari de cara a la fira del setembre.

El fet de coincidir amb la revetlla de l’AVAH, que s’organitza dissabte a la nit al passeig amb sopar a la fresca i ball, fa pensar que tornarà a fer que hi hagi un trànsit de persones superior com ja va passar en la darrera edició que va coincidir amb el festival Cultura Viva. Un fet que motiva que les parades estiguin obertes fins a la mitjanit.

En aquesta ocasió la fira comptarà amb 26 parades d’artesania i una food track de menjar americà. També hi haurà, com ja és habitual, activitats per la mainada i una sessió de contacontes amb Sílvia Serra.

Més o menys com el juliol. Uns 25 o 26 expositors amb una mica de varietat. També tindrem activitats per la mainada, conta contes, pinta cares, una noia que farà tatuatges… I en aquesta ocasió també comptarem amb una food truck de menjar americà.

La Fira Marinera és una activitat que organitza l’associació d’artesans Petits Creadors. La propera edició de la mostra i darrere, serà el 3 de setembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *