“El oficial y el espía” de Roman Polanski, demà al CineClub de la Sala Mozart

el oficial y el espia

La programació del CineClub que organitza l’associació Rosebud porta aquest dijous a la Sala Mozart l’última pel·lícula del polèmic director Roman Polanski. A “El oficial y el espia” reconstrueix la investigació del cas Dreyfus, el d’un capità de l’exèrcit francès, d’origen jueu, que l’octubre de 1894 va ser acusat de passar informació confidencial als alemanys. Després d’un judici envoltat de polèmica, i tot i la falta d’evidències, finalment va ser condemnat i empresonat a la Guayana Francesa. El procés va posar en evidència les profunditats de l’antisemitisme en la societat francesa.

Polanski repassa la investigació que va posar en evidència que hi havia en el dons del cas Dreyfus en aquest thriller històric amb tints detectivescos.

Jean Dujardin, Louis Garrel y Emmenuelle Seigner protagonizan El oficial y el espía, pel·lícula que va arribar a la gran pantalla l’any 2019 i que va rebre el Gran Premi del Jurat del Festival de Venècia i tres Cèsars: al millor director, millor guió i millor vestuari.

Es veurà demà dijous 15 d’abril a la Sala Mozart (20h), dins la programació del CineClub que organitza Rosebud amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros. Hi ha preus reduïts per als titulars del Carnet Jove (3 euros) i les persones jubilades (3,50 euros).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat