[Àudio][La Ciutat] Coneixem l’evolució d’en Rubén gràcies a la tasca que fa la Fundació Creu Groga

CREU GROGA RUBÉN
▼ Descarregar l'arxiu d'àudio

En Ruben és un calellenc de 16 anys que fa un any i mig va començar a jugar a Waterpolo a la Fundació Creu Groga. Aquesta entitat ajuda als infants i adolescents que corren risc de quedar exclosos socialment a través de l’esport. Els entrenadors de l’entitat fan servir l’esport com a eina integradora que transmet valors com el treball en equip, l’esforç, l’autoestima i la motivació.

Avui hem conegut el cas del Rubén, un adolescent que ens explica es passava la vida empipat i no volia estudiar. Ara però està molt involucrat en el treball en equip, està estudiant mecànica i s’ha convertit en una jove promesa del waterpolo. El més important però és que ha après a canalitzar la seva ira amb l’esport i la seva relació amb els pares ha canviat totalment. A més, cara el futur es veu ajudant gràcies a la seva experiència a joves que es trobin en la mateixa situació que ell.

Tant ell com l’entrenador i responsable de relacions institucionals de la Fundació Creu Groga, han passat pel programa “La Ciutat” de Ràdio Calella Televisió per explicar-nos la seva experiència. El seu testimoni és un exemple del treball que es fa a la Fundació per millorar la vida d’infants i adolescents.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat