Augmenten de nou els ingressats per Covid a l’Hospital de Calella

L’actualització dels casos Covid a l’Hospital Sant Jaume de Calella mostra un lleu augment dels pacients ingressats a causa de la malaltia. Tal com indiquen les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, s’ha registrat l’ingrés d’11 persones i l’alta de 6 pacients, 3 dels quals ja han negativitzat, però que continguen ingressats. En comparació a les últimes dades que vam oferir, aquesta vegada no s’ha registrat cap defunció.

A l’hospital calellenc hi ha, actualment, 11 persones ingressades per Covid, mentre que a l’Hospital de Blanes hi ha 19. A banda d’aquestes 19 persones, s’han donat 6 altes i s’han comptabilitat 2 defuncions. Pel que fa als professionals positius i en aïllament, hi ha un total de 17 en tots els centres de la Corporació.

Els indicadors epidemiològics continuen a la baixa

A escala local, les dades de la pandèmia continuen millorant. La incidència acumulada en 14 dies per cada 100.000 habitants arriba a 262,21 punts. A més, en aquest període s’han diagnosticat 51 positius nous.

D’altra banda, l’índex de risc local augmenta fins als 349,05 i la velocitat de reproducció (Rt) se situa en l’1,33; recordem que l’epidèmia creix si és superior a l’1.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.