Aurora Gonzàlez, la calellenca que conviu amb els okupes a casa seva, presenta formalment la denúncia per desnonament

Aurora Gonzàlez, a casa seva, en directe pel programa d'Ana Rosa de Tele5

Aquesta setmana molts mitjans nacionals s’han interessat per la notícia que va publicar el diari La Vanguardia dimarts sobre el cas d’Aurora Gonzàlez, una calellenca que conviu amb els seus ocupes en un clima trencat a casa seva.

De fet, la propietària ha pogut contractar un abogat que li ha permès presentar, divendres passat, la denúncia de desnonament per impagament al matrimoni marroquí. Anteriorment va haver d’enviar un burofax a casa seva mateix, al carrer Sant Antoni, per advertir als ocupants que li paguessin el deute acumulat d’uns 1.500 Euros (els lloguers no cobrats i el cost dels serveis -aigua, gas, electricitat i comunicacions- de la casa i la finalització formal del contracte de lloguer de l’habitació. Ara li queda, per aquesta via, un any fins que un jutje pugui decretar el desnonament. L’altre habitació l’ocupa un guineà amb qui no va formalitzar contracte de lloguer.

Els programes del matí de TVE, Tele5 i Antena3, així com els programes dedicats a la informació de societat de les televisions estatals s’han interessat durant la setmana pel calvari que està vivint aquesta calellenca a casa seva en que tres persones li tenen ocupades dues habitacions en un clima de molt difícil convivència amb acusacions creuades entre ella mateixai els tres ocupants. Ràdio Calella Televisió la va entrevistar a principis d’abril on ja descrivia el clima en que vivia a casa seva.

Aurora Gonzàlez, denunciava des de prinicips d’any els casos d’agresions a casa seva a la Policia Local de Calella però davant de la complexitat del tema, va decidir posar-ho en coneixement dels Mossos d’Esquadra que estan fent, aquests dies, les investigacions necessàries.

A banda, un advocat barceloní al veure el que havia sortit a la premsa s’ha interessat pel seu cas i li ha ofert assistència jurídica gratuïta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *