Baixa a 37 la xifra d’ingressats per Covid a Calella

HOSPITAL WEB 1

La corba d’ingressats per Covid als centres de Calella continua la tendència a la baixa. Respecte dilluns d’aquesta setmana, hi ha 4 pacients menys. A l’Hospital de Calella s’hi està atenent a 14 persones i 23 al sociosanitari. En total, 37 persones amb positiu per coronavirus. L’últim recompte que ha donat a conèixer la Corporació de Salut del Maresme i la Selva confirma dues defuncions de pacients del recurs sociosanitari.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 7 ingressos i 10 altes, 2 de les quals són trasllats en d’altres centres sanitaris.

Al sociosanitari de Calella s’han registrat 3 nous ingressos, un dels quals és un pacient derivat de la unitat de Medicina Interna de l’Hospital de Blanes. També s’han registrat 2 altes i 2 defuncions.

També ha baixat el nombre de professionals sanitaris de la Corporació que estan en aïllament per positiu per la Covid. Ara mateix són 9 persones.

Els indicadors epidemiològics donen un respir

El risc de rebrot a Calella ha reculat fins el 139 punts, mantenint-se en un nivell alt, quan fa unes setmanes estava estancant en uns paràmetres de risc molt alt. La taxa de reproducció es manté per sota l’1, en fase de control de l’epidèmia. La dada és del 0,62.

mapa covid

Font: Grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC

En els últims 7 dies s’han diagnosticat només 7 casos positius per coronavirus. L’acumulat de les últimes dues setmanes és de 45 casos. S’han confirmat per prova PCR o test d’antígens.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat