Balanç positiu del Festival ARTS d’Estiu

Enguany l’ARTS d’Estiu ha estat ple de canvis que han resultat positius, amb més de 32.000 persones, nous espais i 21 espectacles.

L’última actuació va ser aquest diumenge a càrrec del Mag Lari. Xevi Gómez, director artístic del Festival, ha explicat que han superat les expectatives que tenien.

Avui tanquem la novena edició, estem molt contents i amb ressaca positiva després de 21 dies de concerts. Hem tingut una mica de tot. Estem molt contents perquè han passat per aquí més de 32.000 persones, complint més dels objectius que nosaltres ens plantejàvem i, hem tingut la bona notícia que el Village ha tingut una bona afluència de públic. Hi han passat més de 8.000 persones per l’espai d’Arts d’Estiu.

Tot i les cancel·lacions de dos concerts que han solucionat amb contra programacions, no s’han desanimat i han continuat amb un any de canvis, diu Gómez.

Aquest any ha sigut un canvi en tots els sentits: traslladar-nos al costat del mar en un espai nou, el Village de restauració amb Market, Foodtrucks… La beca Arts d’Estiu que ha tingut una bona rebuda. Moltes coses culturals que hem intentat dinamitzar a l’espai del Village. Aquest és un dels reptes de cara l’any que bé, poder fer créixer aquesta part.

Per la pròxima edició, en què se celebraran els 10 anys de l’Arts d’Estiu, esperen continuar amb aquesta línia de barrejar concerts i restauració. Seguir consolidant el festival i donar-li una continuïtat amb propostes com la beca, per apostar pels joves emergents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.