Calella Centre Comercial renova la junta: Josep Maria Gallart, nou president

L’associació de comerciants ha renovat la nova junta. Josep Maria Gallart és el nou president de Calella Centre Comercial, agafant el relleu a Xavier Nogué, que portava 22 anys en el càrrec.

En una entrevista al programa La Ciutat, ha detallat com queda definida ara la junta, en la que continuaran com a col·laboradors tres membres de la sortint.

L’organigrama serà: jo com a president, l’Alfred Lieury com a vicepresident, Dolors Muñoz com a tresorera, Santi Tarinas com a secretari i com a vocals de la junta queda la Gemma Pou, Ruth Ortega, Anna Casas que també entra com a vocal. Després com a col·laboradora tenim a la Maria José Sánchez. I com a vocals de l’antiga junta quedarà Xavier Nogué, Maite Hernández que és l’anterior secretària i, la Rosa Folgado que va entrar fa dos anys a la junta.

Gallart ha avançat que un dels objectius de la nova junta directiva serà millorar i potenciar la comunicació amb l’associat, i que aquest senti que se l’acompanya, se l’assessora i es defensen els seus interessos. En aquest sentit, ha explicat que han obert un nou canal de comunicació directa a través del whatsapp per fer-la més fluida.

Cal que el soci deixi de tenir la percepció que no se l’escolta, o que només es fan accions per als que estan al carrer Església… Això no és cert i el soci ha de tenir clar que l’associació està a la seva disposició per ajudar-lo en allò que pugui.

També ha reconegut que l’associació haurà de reforçar la col·laboració amb l’Associació turística de Calella. Així doncs, pronostica 4 anys, per animar als comerciants i construir una comunicació més directa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *