Calella Centre demana la reubicació del desfibril·lador del carrer Església

Manuel Garcia, president de l’associació de veïns Calella Centre, ha registrat una instància a l’Ajuntament de Calella sol·licitant la reubicació de l’aparell desfibril·lador semiautomàtic que es va col·locar en ple carrer Església. A la paret que hi ha davant la Cooperativa l’Amistat, on també hi ha el rètol lluminós de l’Agrupació Sardanista de Calella. L’obertura d’un nou comerç i l’exposició d’articles que en fa, ocupant part de la paret, impedeix l’accés a l’aparell. És per això que l’entitat veïnal ha demanat formalment que se li busqui un altre emplaçament, i que sigui proper.

Garcia ho ha explicat en declaracions a Ràdio Calella TV.

Demanem que es faci un trasllat el més pròxim possible (…) La zona és la correcta perquè és àmplia i la gent ja l’associa a aquest lloc. I això és important quan cal una intervenció ràpida.

El president de Calella Centre ha revelat que han presentat una segona instància requerint la intervenció de l’Ajuntament de Calella per frenar els problemes de convivència que, segons sosté, estan provocant el grup de 20 joves tutelats per la Generalitat que resideixen a l’Hotel Marisol. Manuel Garcia ha explicat a Ràdio Calella TV que van ser els mateixos veïns d’Àngel Guimerà qui van demanar a l’entitat que intercedís per posar-hi solució.

Hi ha hagut algun incident, lleu, però n’hi ha hagut. La instància pretén, des de la defensa dels joves, que cal cuidar i atendre; que qui tingui les competències en seguretat i serveis socials apliqui les mesures per aconseguir que la convivència sigui la millor possible.

Les dues instàncies es van registrar ahir dimarts 18 de juny del 2019. L’associació de veïns Calella Centre espera obtenir resposta en breu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *