Estudiants de la UB han rodat a Calella per a un projecte de Comunicació Audiovisual

Begin Productions ha rodat a Calella algunes de les escenes de “Punto y coma”. És el treball que han produït i estan realitzant un grup d’estudiants de tercer de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona. Volen que sigui el seu primer projecte fet sota criteris professionals i, per això, tenen en ment presentar-lo a festivals de cinema d’àmbit estatal. Alguns indrets de Calella recreen a la perfecció els espais que van imaginar sobre el paper. Ahir van fer petar la claqueta en ple casc urbà, despertant la curiositat de turistes i passejants.

Ahir gravaven a l’entrada del portal xic de l’Església. Simularà ser un dels espais Punto y coma, la ficció que un grup d’estudiants de la Universitat de Barcelona està rodant com a projecte curricular del grau de Comunicació Audiovisual.

La seva intenció és presentar-lo a festivals de cinema d’arreu de l’Estat espanyol, i entre ells el Festimatge del 2017. De fet, és la seva prova de foc en la realització d’un treball fet sota criteris professionals.

“Ens ha portat més d’un mes i mig de preparació, en el qual hem hagut de demanar tots els permisos per poder gravar dins l’Església, a la rectoria i al carrer”, explicava Queralt Puig, responsable de la producció del curt.

Els estudiants utilitzen els equips tècnics que els facilita la facultat i rodaran també a Mataró. Són les localitzacions per a una història original amb dosis d’intriga. “Gira al voltant d’una noia orfe que queda e coma després d’un accident de cotxe. A partir d’això, acaba descobrint els seus orígens”, deia Laia Sebastián, encarregada del guió. Per recrear el passat de la protagonista, ahir filmaven una escena amb tres petites actrius, la qual cosa els va obligar a fer uns retocs al que tenien previst. “Són nenes molt mogudes, que no paren quietes, i hem canviat el guió perquè pensàvem que no se sentien molt còmodes amb el que estava preparat. I el resultat potser és encara millor”, explicava Sebastián.

L’1 de juny és la data d’entrega d’aquest projecte de grau que estan realitzant com a productora.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *