Calella es bolca amb La Marató

actes 3 dissabte maratotv3

Aquest diumenge tindrà lloc La Marató de TV3, una iniciativa solidària per la qual la ciutat ha preparat un munt d’activitats i esdeveniments per tota la família.

Demà dissabte, la plaça de l’Església s’omplirà de vida per recaptar fons per la recerca mèdica i científica del càncer. Les AMPA de les escoles públiques de la ciutat, la Cooperativa l’Amistat, l’Esplai de la Gent Gran i l’Associació Cultura y Raíces han preparat activitats pels nens, venda de productes artesanals i menjars casolans marroquins, venda de manualitats i complements de llana fets a mà i xocolatada.

La biblioteca acollirà la xerrada «Què és el càncer? Combatent el càncer de fetge infantil des del laboratori» a càrrec de la Dra. Carolina Armengol, cap del Grup de Càncer de Fetge Infantil, Programa de Medicina Predictiva i Personalitzada del Càncer (PMPPC) de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. Serà a dos quarts de dotze.

El plat fort serà diumenge, amb activitats a la plaça Catalunya i a la plaça de l’Església. Les han detallat Miquel Martí i Concepció Gelmà, organitzadors de Calella amb la Marató.

Calella Marxa fa la marxa fins al far i quan ells arribin tindrem una botifarrada preparada però no només pels de Calella Marxa, sinó per tothom. Vindrà també la Mercè Panosa amb les nenes de l’escola de dansa. Hi haurà diverses entitats, els de l’astronomia, els de l’ADIAM amb la venda de manualitats i de pongos. Hi haurà els de Sant Quirze amb una ruleta a 5 euros premi segur. Enmig dels actes de la Mercè Panosa també farem quines.

Una novetat d’aquest any és la iniciativa titulada «Pedaleja per La Marató». S’instal·larà una bicicleta estàtica amb l’objectiu de recaptar fons però també d’encendre la màgia del Nadal. A partir de les 10h estarà a la plaça Catalunya, mentre que a la tarda estarà a la plaça de l’Església (17h).

Cancel·lat el Sopar per La Marató

Un dels actes tradicionals d’aquestes dates és el Sopar per La Marató, que ha estat cancel·lat degut a la poca quantitat de gent inscrita.

És un sopar que aquest any no se què ens ha passat, hem anat tard amb el tema de la publicitat segurament i dos dies abans del sopar teníem 31 persones apuntades. Vam dir no podem arriscar-nos i anul·lem perquè és un sopar ja tradicional, molt bonic, que la gent que anàvem gaudíem, ens ho passàvem bé, ballàvem, tots érem amics. Un sopar de 150 persones que tots ens coneixíem i que treies un rendiment important.

Els organitzadors de Calella amb la Marató han fet autocrítica. Consideren que no han anunciat amb prou antelació el sopar, però també han demanat a l’Associació de Comerciants i a totes les persones que col·laboren que els entreguin abans els regals que han de sortejar.

El tema dels regals a través de l’Associació de Comerciants i els comerciants que no són de l’associació que ens estan fent molts obsequis. Fa tres dies pensava que no faríem ni ruleta. Avui estàvem embolicant i hi ha infinitat de sorpreses i de regals bons. És admirable el que fa l’Associació de Comerciants però una miqueta abans si us plau, que no haguem d’anar a corre-cuita a l’últim moment.

Les entitats de Calella porten temps ja recaptant fons per La Marató. Una d’elles va ser l’ATSOC, l’Associació de Teatre Solidari, amb el seu musical Jekyll i Hyde. Gràcies a les entrades de les quatre funcions que van representar a la Sala Mozart han aconseguit 5.315,76 euros. Des de l’Associació Turística de Calella han fet una donació de 600 euros. La recaptació total és de 5.915,76€.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat