Encara queden 4 places per anar a Jalpí Aventura

water-world-joventut

Després de l’exitosa sortida a Water World, els joves de Calella aniran demà a Jalpí Aventura. Encara en queden places i per això, es poden inscriure avui a l’Àrea de joventut de 16.00 a 18.00 h. A més, avui dilluns es faran a la plaça de l’Església Jocs de Taula.

Dins les activitats que l’Àrea de Joventut du a terme aquest mes d’agost per tal de dinamitzar aquesta part de la comunitat, demà es farà una sortida a Jalpí Ventura. Vanessa De Leon, dinamitzadora de l’Espai Jove, ens explica que avui encara hi ha temps d’apuntar-se de 16.00 a 18.00h.

Recordar que encara hi ha places i que avui estaré a la Fabrica Llobet-Guri per si algú encara es vol apuntar. (…) Aquesta sortida es fa a Arenys de Munt i es fa en un espai que és tot verd, com un bosc, on hi ha tirolines i activitats d’aventura.

La sortida serà a les 8.00 h des de l’aparcament de busos del carrer Sant Josep xamfrà amb el Mercat. L’horari de tornada aproximadament serà a les 15 h. Aquesta és la sortida que es durà a terme després d’anar a Water World, on De Leon ens explica que “la vam gaudir molt i ens ho vam passar molt bé amb tot el que hi havia”.

Avui coincidint amb el Dia de la Joventut, la dinamitzadora estarà a la plaça de l’Església en una taula informativa amb jocs de taula. Per acabar de dinamitzar els últims dies que queden de les taules informatives amb un altre toc.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat