Calella Marxa engega una iniciativa per descobrir totes les ermites del Montnegre i Corredor

Calella Marxa presentarà aquest vespre el seu nou projecte per descobrir totes les ermites que té el Montnegre i el Corredor. La nova iniciativa de l’entitat pretén que tots els marxistes o corredors puguin conèixer com a mínim 30 de les 60 ermites que hi ha en el parc natural i immortalitzin el moment amb una fotografia per fer difusió del patrimoni natural de la comarca. La presentació del projecte es farà aquest vespre (20 h) al local de Calella Marxa i és obert a tothom.

Martí Barrera president de l’entitat ha explicat al programa La Ciutat que el repte és que tothom conegui totes ermites que hi ha al Montnegre i Corredor. La fita és que tothom pugui arribar a les 30 i enviï una fotografia a l’entitat com a mostra del repte. Els que ho aconsegueixin rebran un diploma i una samarreta commemorativa per part de l’entitat.

El Montnegre i Corredor té un total de 60 ermites. D’aquestes el repte és fer un mínim de 30. Qui les faci rebrà un diploma i una samarreta commemorativa. Per comprovar que les ha fet totes caldrà que tothom ens enviï una fotografia a l’ermita descoberta.

La presentació es farà aquest vespre a les vuit al local de Calella Marxa al carrer Costa i Fornaguera 34. Es detallarà el projecte i tot seguit es farà el passi d’un vídeo de totes les ermites del parc del Montnegre i Corredor. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde accidental, Marc Buch, qui clourà la presentació.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *