Calella Marxa fa un donatiu solidari a Càritas, l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital i Oncolliga

Els responsables de Calella Marxa han lliurat els 1800 euros del benefici que van obtenir al bar instal·lat durant el concert al pati de l’Ós per la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita.

Aquests diners s’han repartit a parts iguals, 600 euros, entre Oncolliga Calella, l‘Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital i Càritas Calella. Els representants de les entitats han agraït aquest donatiu destacant que són «uns diners molt benvinguts» per a la tasca social i solidària que fan.

El president de Calella, Marxa, Martí Barrera, ha explicat que l’experiència ha estat molt positiu i la intenció és repetir en properes edicions si tenen l’oportunitat.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella ha parlat de la xarxa solidària que s’ha anat creant entre les diferents entitats. Montserrat Candini parla d’una ciutat que fa «comunitat» per ajudar-se mútuament.

Recordem que enguany Calella Marxa va fer-se càrrec del bar del concert de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita al Pati de l’Ós.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Martí Barrera i Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *