Calella Marxa farà un gran llaç humà de color lila per commemorar el 8M

llaç lila

Nova iniciativa social per commemorar el Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març. Arriba de la mà de Calella Marxa, que convoca a tota la població per participar en la creació d’un gran llaç humà de color lila per adherir-se a la reivindicació de la jornada. Es farà coincidir amb diumenge per facilitar que s’hi pugui sumar quanta més gent millor. Calculen que necessitaran un mínim de 150 persones. S’han obert inscripcions i cal formalitzar-les amb anterioritat per poder encarregar i distribuir els tapaboques que posaran color a la figura, que es retratarà amb una càmera aèria.

La figura humana de commemoració del 8M es formarà a la Platja de Garbí, a tocar del rètol de Calella. Dos col·laboradors de l’entitat s’encarregaran de retratar el llaç de color lila: Joan Maria Arenaza, des del capdamunt de les escales que condueixen al mirador de Lluís Companys; i Conrad Blanch, fent sobrevolar un dron. Mercè Montserrat, vicepresidenta de Calella Marxa, ho ha avançat aquest matí al programa La Ciutat.

Tothom portarà el mateix tapaboques de color lila, que és el color distintiu del 8M, i el logo de Calella Marxa. Quan es faci la fotografia aèria, captarà la imatge del llaç d’un sol color.

Les inscripcions per participar a la iniciativa de Calella Marxa s’han de fer al local de l’entitat, al número 34 del carrer Costa i Fornaguera, que està obert de dilluns a dijous, de 18 a 20h. El preu és de 3 euros.

cartell calella marxaLa convocatòria és per al diumenge 6 de març al monument a La Sardana, a les 12h. Des d’allà, el grup es dirigirà cap a la Platja de Garbí, on hi haurà la logística preparada per formar la figura per commemorar el Dia Internacional de les Dones. En acabar, tothom estarà convidat a brindar amb una copa de cava.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *