El primer secretari del PSC aplaudeix la coherència de Sánchez amb l’avançament electoral

pedro

El president espanyol, Pedro Sánchez (PSOE), ha convocat eleccions anticipades pel 28 d’abril després de perdre la votació per iniciar la tramitació del pressupost general per al 2019. S’avança precipitadament el final de la legislatura, que ha durat només set mesos des que el PSOE va tornar al Govern en guanyar la moció al PP. Des de l’agrupació local socialista, el seu primer secretari, Pere Tarrés, ha dit que Sánchez ha actuat amb coherència i ha lamentat que els partits independentistes hagin impedit el desplegament d’uns comptes molt favorables per a Catalunya.

El primer secretari del PSC de Calella, Pere Tarrés, s’ha mostrat orgullós del gir que es va produir amb l’entrada al Govern de Pedro Sánchez. Ha retret als partits independentistes que no hagin donat suport al seu projecte de pressupostos.

Aconseguir uns objectius concrets no vol dir que quan hi ha molta gent que s’ho passa malament, el que venia a casa nostra amb els pressupostos. Hauran de donar explicacions del perquè han barrat el pas. És coherent perquè no es pot negociar així, convocar eleccions i donar veu pel millor pel poble.

Tarrés ha dit que espera que les urnes permetin tirar endavant el projecte polític del PSOE, que sempre posa per davant el benestar de les persones.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat